Liebster Blog’s

Aquest blog ha estat premiat, com molts altres, pel premi Liebster Blog’s per part d’Aficionats als Senders. Tal com descrivia en Miky aquest premi és piramidal, i crec que per part meva ja s’ha arribat a la base, ja que dins de les bases un ha d’escollir 5 blocs que tingui menys de 200 visites. I dic que estic a la base de la piràmide perquè la majoria de blogs que llegeixo ja han estat premiats.

Dins de les xarxes socials ha sorgit una nova idea per premiar els blogs que cadascú valora millor, els Liebster Blog’s. Liebster, per si hom encara no ho sap significa m’agrada en alemany. Així que poso les bases i dic els blogs que considero que se’l mereixen (però no arribaré als cinc ni de conya…):

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho ha otorgat.

2.- Nominar als teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.

3.- Demanar i esperar que aquests bloggers passin el guardó a altres 5 blogs.

Blocs premiats:

1.- Ectòrix: Interessants reflexions sobre la societat i la política que solen ser més profundes que les meves. Suposo que els licenciats en Història saben cercar millor els rerefons que els de Filosofia…

2.- Escrits Efrem: Bloc d’aforismes i reflexions sobre la vida des de l’òptica filosòfica majoritàriament, encara que al ser un bloc personal sempre hi ha cabuda per altres qüestions.

3.- Transformando el Infierno: Malgrat ser un bloc de posts extensos, de tant en tant va bé fer-hi una ullada si el que ens interessa és l’estudi de la teoria del coneixement. Ciència, Filosofia i Psicologia en un mateix espai. Encara que no estigui d’acord en algunes de les seves teories…

4.- Rupcultura: Bloc al qual participo, però que s’enriqueix de totes les branques possibles. Ja sigui de l’actualitat com de l’art, ciència, filosofia o cinema… qualsevol excusa és bona per ciritcar el que pass al món.

I tal com deia al principi, el premi  5 l’haig de declarar desert perquè la resta de blocs que llegeixoi se’l mereixien ja han estat premiats, però no deixaré d’anomenar-los per si de cas: Aficionats als Senders, Made by Miki i Critic de Cine.

3 comments on “Liebster Blog’s

  1. De visites o de seguidors? Jo entenc que de seguidors. És a dir, gent subscrita o gent que s’ha manifestat com a seguidora com passa al blogspot, no?

  2. conjuntbuit ha dit:

    Si, és gent subscrita… ara modifico el quart premi.

  3. […] per -entenc jo- fer-ne difusió i premiar-ne el contingut. En aquest sentit, he d’agrair a conjuntbuit haver-me concedit aquest premi que m’omple d’orgull: […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s