Boires persistents a Catalunya

Una boira conservadora ha envaït Catalunya, una boira densa i persistent que com a mínim ha dit en Picó que durarà quatre anys. La gent d’esquerres es veurà obligada a tancar-se a casa per no patir els efectes gebradors, per no acabar congelant-se davant les baixades dels impostos als més rics. No queda esperança per a cap d’ells, ni s’entreveu cap canvi als primers mesos de la Primavera… estem acabats.

No calen afegir més paraules, ni més discursos, ni res de res… esperar… sols esperar que un bon dia tots els que confíen en el canvi real, en la possibilitat de trobar una fòrmula que faci alçar la boira ben lluny, cap a aquell Déu que adoren els gobernants il·lusament, es tornin a unir com el segle passat per dir que ja n’hi ha prou. Però això no és més que un mer miratge del gel en suspensió que fa l’ambient irrespirable.

Potser caldrà emigrar cap a les muntanyes, veure el panorama des de d’alt, compendre que cal una reflexió profunda del que està passant i adonar-s’en que…

– Tot s’ha acabat.- Ens deiem entristits mentre el mar de boira conservadora arribava també fins a nosaltres.

5 comments on “Boires persistents a Catalunya

 1. Crític de cine ha dit:

  Crec que no cal ser tant negatius. No estic content amb el resultat de les eleccions, és clar (preferia a la Mairena), però ara que tot ha acabat com ha acabat haurem de veure com continua. Per la part que em toca, concediré al senyor Mas el benefici del dubte. Espero que no la cagui.

 2. madebymiki ha dit:

  Crec que t’equivoques totalment, has llegit les noves mesures del govern SOCIALISTA de Zapatero??, com a mínim son dignes del PP. Hi ha un bipartidisme però una sola manera de governar en les qüestions “fonamentals”.

  Jo preferia a “Des de Baix”…

 3. conjuntbuit ha dit:

  En el conjunt de les esquerres ja fa temps que el PSOE no entra. Com més se’n va a la ultradreta el PP el PSOE es mou cap a la dreta, és un tira i arronsa… i a l’inversa, quan el PSOE va arribar al poder en el PP hi havia crits de retorn a la centre-dreta.
  Les boires s’estenen cap a tota la península ibèrica… sembla que això ja no té retorn.

 4. Segons les previsions demoscòpiques, si l’esquerra segueix enfonsant-se al mateix ritme, la ciutat més gran d’Espanya governada per l’esquerra a les properes municipals serà… HOSPITALET DE LLOBREGAT!! Això sí, amb un regidor de PxC, que jo ja el dono per fet, tenint en compte els resultats de els autonòmiques els feixistes es van quedar a 0,9% d’ entrar al nostre consistori.

 5. Tristos resultats de les eleccions, però tenint en compte que el tripartit hauria d’haver estat teòricament un govern d’esquerres i que cada cop més les mesures apostaven per la reducció d’ajudes i la privatització dels serveis (era evident que calia un canvi). No sé què pensar que és el pitjor: algú de dretes conseqüent o gent d’esquerres tan sols oralment? També li dono el meu vot de confiança i espero que tot i ser de dretes escolti el que es diu el carrer… estic demanant la utopia, no? (Llàstima, encara no dec haver escarmentat prou).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s