Truita de Salmonel·la

Ingredients per a quatre persones:

Quatre ous

Una cullerada de sal

Oli

Temps de preparació:

Una setmana aproximadament

Preparació:

En primer lloc es baten els quatre ous, s’ha de procurar que la mescla quedi ben feta. Quan agafi un color groguenc ataronjat, ho deixarem reposar durant una setmana al balcó o en aquell lloc de la casa on doni més el Sol. Per tal de no crear una epidèmia, es recomana tapar el plat amb paper de film (allò de plàstic transparent).

Dia rere dia anirem observant el canvi de color de la barreja, quan canviï i et sembli que quasi bé et pot parlar, serà el moment de començar a cuinar la truita.

Primer escalfarem una paella amb força oli. Quan aquest comenci a fumejar, hi tirarem els ous batuts, amb precaució de no cremar-nos. Mentre es vagi fent la truita de salmonel·la hem de procurar que tot es quedi ben fet, per això tombarem amb un plat quan veiem que la part inferior ja esta feta, si es prefereix es pot tombar llençant-la enlaire (però compte que potser es queda enganxada al sostre!).

Un cop acabada convidarem a aquelles éssers més estimats per a que degustin el nostre magnífic menjar. És a dir, que podem fer venir a casa nostre alguns companys de feina com ara al nostre cap, el sindicalista llepaculs, la de recursos humans; algun amic que ens degui diners des de fa molts anys i mai els torna o la parella que ens ha deixat per un altre.

Per tal que la truita es faci més digestiva els servirem una ampolla de vi negre del més barat que trobem, amb més sulfits i aigua que vi, o una gerra d’aigua ben bona extreta del pantà de Flix. També podem preparar una amanida amb les restes de la botiga de fruites i verdures de la cantonada del dia anterior.

En cas que arribessin als postres, recomano fer un flam amb el que ens hagi sobrat de la barreja de la truita.

Espero que gaudiu de la meva innovadora recepta,

Atentament,

Ferran Adrià.

2 comments on “Truita de Salmonel·la

  1. madebymiki ha dit:

    Rico, rico!!

    Ara que em poso a fer comptes necessitaré moools ous per fer la meva truita de salmonel·la, tinc tants de possibles convidats…

  2. I els canapés de menjar de gat per quan??? jejej

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s