Formes de morir

Aquesta és la història de quatre amics que cada dia veien des d’un pujol com de tan en tan marxaven entre un i dos milions d’habitants del lloc on vivien, de cop. En Sergi, la Susana, el Marc i la Maria cada dia estaven més i més intrigats: On deuen marxar? Perquè no tornen?- Es preguntaven. Així que van decidir seguir als emigrants per aconseguir resoldre totes les seves qüestions.

Al cap d’un any, els quatre amics es trobaren al llimb. Tots havien mort en la seva aventura, però com?

En Sergi va explicar que va començar a seguir a tots els altres, cada cop anaven més i més ràpid, semblava una gran cursa. Fins que va arribar a una gran cova fosca i sense res. Allà els seus companys es tornaven bojos cercant no sé que, mentre en Sergi simplement investigava les grans muntanyes marrons que veia al final. Al cap de pocs dies va morir de gana.

La Susana va morir una mica diferent, al estar al punt mig de la cursa va sortir amb tota la resta, però es vam trobar amb un plàstic que no els deixava anar enlloc més. Després va començar a caure aigua i tots es van ofegar.

El Marc va tenir la mort menys tràgica. Al començar la cursa va sortir, com la resta de companys, disparat, fent un recorregut de varis centímetres que dibuixaven una paràbola perfecte, fins a empotrar-se contra les rajoles d’un lavabo públic. Per descomptat va morir pel xoc.

La Maria va morir al final de la carrera, quan ja començava a estar cansada de tan còrrer, va veure una cosa rodona que li donava unes ganes terribles d’entrar. Creia que era la casa ideal, però per desgràcia només hi entrava un dels un o dos milions de personatges que corrien pel seus voltant. I just quan la Maria estava a punt d’entrar, pam! Un company se li va colar i ella va morir de cansament.

Només diré que això es pot interpretar de dues maneres, una és dient que sóc un cristià conservador (que no és el cas). L’altre és veure que sigui com sigui com mori l’espermatozou, s’ha de tenir en compte que quan una dona es queda embarassada s’esta cometen un genocidi igual, ja que al cap i a la fi, només sobreviu un dels milions que corren poer allà dins. Bon final mes!!

7 comments on “Formes de morir

 1. ajaja molt bó! no he caigut gens ni mica de q es tractava fins al final!!

 2. Crític de cine ha dit:

  nen, nosé si és que estic una mica peix, però fins que no has dit això dels espermatozous pensava que estaves escribint una altra anada d’olla de les teves. jajaja

 3. madebymiki ha dit:

  M’apunto als que al final de l’història han vist la llum, em tenies ben despistat. Per cert, totalment d’acord amb la “moraleja” final.

 4. Laura ha dit:

  jajja, jo tampoc ho entenia… ara que jal’entenc me l’hauré de tornar a llegir…

 5. conjuntbuit ha dit:

  Molt be!!! Si no ho heu pillat fins el final vol dir que he aconseguit el meu objectiu!!

  Sobre la moralina final, està clar que aquest argument no és vàlid per a l’esglèsia per dir que els preservatius, l’homosexualitat o la masturbació són un delicte contra la humanitat. El delicte és dir que els preservatius no són eficaços per prevenir la SIDA.

 6. Laura ha dit:

  avui he dut un llaç vermell a l’acadèmia per si es nens em preguntaven i amb l’excusa fèiem una mica d’educació sexual… i des de 1r d’ESO fins a quart tots tenen una empanada mental: una de 1r d’ESO es pensava que les pastilles també prevenien el SIDA, i els nois de 3r i 4t prefereixen tenir relacions sexuals perquè dóna més gust i practiquen la marxa enrere…. A més, un m’ha arribat a dir que prefereix fer la marxa enrere que mab preservatiu per por a que el preservatiu explotès….(paraule textuals d’ells)…vaja que he hagut d’explicar moltes coses.

 7. ahse ha dit:

  Jo tampoc m’he adonat de quina cosa parlaves fins al final. Semblava qualsevol altra cosa menys espermatozoides…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s