Em cago amb l’ajuntament de L’H!!!

Estic de la mala gestió per part de la Núria Marin i els socialistes i de les obres del plan E fins als pebrots. Ja vaig dir en un post que no entenia com podia ser que es donessin diners als principals promotors de la crisi immobiliària, o sigui les constructores. Ara ja no puc més, després de passar tot l’estiu aixecant-me a les 10 del matí per culpa del soroll de les màquines només em calia patir un parell de situacions que mostren com d’inutils són els nostres dirigents.

El primer és de no fixar-se amb les coses: el teatre Centre Catòlic té una sortida d’emergència a un carrer, doncs els planificadors només se’ls va passar pel cap posar-hi davant un forat per posar un arbre. A una sortida d’emergència!!!! Al cap d’un parell de mesos insistint, ho van canviar i la regidora es va disculpar a l’entitat… així qualsevol fa de polític.

Divendres em va arribar el segon cop, molt baix i que ha afectat seriament la meva alegria momentània. Al barri centre estan arreglant les voreres, fent-les més grans i col·locant arbres, donant als habitants una falsa sensació de benestar. Doncs bé, un dels pocs carrers ja arbrats de tot L’Hospitalet, tan que era conegut com el carrer dels pins tot i tenir nom de poeta català, va ser arrassat. Ni un sol pi en tot el carrer (mes de 60), ni un sol arbre que durant tota la meva vida i dels meus familiars ens havien donat el bon dia, que omplien el dur agost d’olor de pinassa, que donaven habitatge a pardals i altres ocellets, ara han desaparegut per sempre. No ho entenc, a tot el barri posaran arbres i a un carrer on ja n’hi han els talen… també ens donaran disculpes??

Sembla mentida com pot arribar a afectar això, sembla broma, però no. Penseu en un lloc que us estimeu i que de cop el canvien radicalment, traien allò que el feia atractiu… se’t glaça el cos davant la visió de l’acció de l’ajuntament genocida. Voldria saber el perquè! Perquè m’he quedat sense els pins!!??

Ha arribat el moment que, ja sense els pocs simbols d’identitat que tenia amb casa meva, emigri a una altra banda.

13 comments on “Em cago amb l’ajuntament de L’H!!!

 1. kuxulain ha dit:

  Has expressat tot el que pensava aquests dies. Ja no sé ni on visc. L’ombra dels arbres i la verdor del carrer, únic, a prendre per c…iment.

  1 abraçada i segueix amb els posts.

 2. Home… tan com genocida per haver canviat els arbres del carrer…
  Mira, el meu xicot treballa en una biblioteca de Badalona que es un 10% de la de Bellvitge de gran i quan ve aquí li sembla que visita l’Olimp!
  No dic que l’ajuntament faci una gestió brillant, peró si canviar arbres de carrer és l’unic defecte que li pots trobar ja ens podem donar molt per satisfets!

 3. RS ha dit:

  Com és això de passar tot l’estiu “aixecant-me a les 10 del matí per culpa de…”? Mmm…quina sort. 🙂

 4. Crític de cine ha dit:

  els arbres del carrer del pins eren mítics. Un dels pocs símbols que tenim a la ciutat i que fan referència a la història de l’Hospitalet, juntament amb el remodelat carrer Xipreret. Si a sobre ens tallens aquests arbres, què serà el següent? edificar un hotel de luxe a l’únic carrer que representa el casc antic de la ciutat?
  en comptes de gastar-se diners en enbellir la ciutat, que se’ls gastin en millorar l’educació, donar suport a les entitats del barri, en construir d’una vegada els edificis de protecció oficial que fa més de 4 anys que han de fer a la cantonada d’avinguda carrilet amb la rambla!!
  no et preocupis, conjunt buit, que d’aquí ben poc, podràs emigrar a una altra banda!!

 5. Crític de cine ha dit:

  ara, encara em cago més. He sortit amb el cotxe per anar a santa eulàlia. quan he tornat m’he estat deu minuts fent voltes tractant de buscar una entrada al meu carrer. Al final ho he aconseguit, però he hagut de recórrer un carrer i mig en contra direcció. Tots els carrers estan tallats!!!
  imagineu-vos por on li fotria una valla d’obres a la senyora alcaldessa.

 6. conjuntbuit ha dit:

  No només és tallar arbres per posar-ne de nous (una paradoxa??), és gestionar completament malament les obres. Ara mateix, com diu el critic de cine, és una odissea (amb el consentiment d’Homer) anar amb cotxe. Tots els carrers estan tallats per alguna banda i creen uns embussos impressionants.
  No sóc conductor, però aques novembre l’ajuntament ha gestionat molt malament el tema obres.

 7. Laura ha dit:

  ai, arqueòleg, no estic gens d’acord amb el que dius,

  el conjuntbuit i el crític potser tenen quelcom més de romanticisme que tu…

 8. deambulant ha dit:

  estic flipant, aquest post és el fons del rollo que, sense haver.lo lleigit encara, explicava a uns amics amb plena d’indignació ahir mateix, kina casualitat 😉 aquest cabreig simultani! Realment és una vergonya… la impotència vers uns poders que fan i desfàn sense cap criteri… estem en un moment social on no podem desperdiciar ni un cèntim, i veiem als nostres nassos com aquests es malgasten en parides i estupideses sense cap necessitat… davant d’això la meva frustració arriba quan em sento incapaç de fer.hi res. Cabrien mil excuses vers aquesta apatia, excuses que sense cap problema podrien convèncem de que aquest mòdel social i polític és el causant del meu descrèdit, de la meva vagancia per fer.hi res, del sentiment d’impotència devastador que s’em crea en veure que ni tan sols sé ni a qui ni com dirigir.me per demanar explicacions… però el major problema és que rere tot estic jo, queixant.me, parlant molt, i no fent res. No fent res per canviar el que crec que no va bé, no fent res pel fet de prioritzar actituts que no tolero en els altres i que sóc incapaç de que m’abandonin a mi, no fent res pq em fa mandra. Qué trist. Em fa mandra. Odio l’esginzament que es dona entre la nostra individualitat i la colectivitat, com no som capaços de sentir.nos comunitat amb la resta de persones del voltant, y davant de fets de l’administració que m’indignen i sobre els que tinc el deure de queixar.me, em dono mil excuses per seguir bocabadada i ensimismada amb qualsevol tonteria i no actuar. NO ACTUAR. La pitjor decepció és decepcionar.se d’un mateix, i qué es pot fer davant d’això? una persona m’ha dit que davant d’això queda el suicidi 🙂 això és el que voldrien els polítics, que ens suicidessim tots, encara que llavors qui els votaria a les famoses i esperades eleccions?? tot i que mentre em qüestiono això me n’adono del poc cas que en fan ells mateixos de l’abstenció d’un país ja cansat de tanta història.

 9. madebymiki ha dit:

  Com m’agrada que et possis de mala llet. Sincerament costaria molt el trobar un ajuntament que no ofengui amb la merda del Plan E.
  Entenc que quan els teus impostos serveixen per fer desgràcies (sovint passa) encara ens fot mes.
  Ves a votar, que tot seguirà igual, tot el sistèma falla i nosaltres ho patim i patirem.

 10. A veure per favor!!! Un xic de criteri!
  Les inversions en obres públiques es fan PRECISAMNENT pq estem en crsis! Es tracta d’afavorir la ocupació laboral al sector més afectat epr la crisi, la construcció! Menys atur= més consum= més producció. Ho va descobrir un economista socialdemòcrata america, Keynes! La teoria es diu New deal i va servir pq EUA passes de la crisi més bestia de la història (Crac del 29) a ser una superpotència. Des d’aleshores es pren de model de referència absolut de com actuar davant una crisi deflaccionaria.

  Que no es una solució infalible? D’acord, es un epdaç temporal, peró si no s’agues fet el “Plan E”, ara mateix estariem en 5 milions d’aturats!

  Una altre cosa és el romanticisme hippy del arbret, que em recorda a la mítica Tita Cervera, Baronesa de Tyssen, lligant-se als salzes del passeig del Prado!

 11. Laura ha dit:

  no és romanticisme hippie, és tenir criteri, estic d’acord en que s’intenti disminuir l’atur fomentant el sector de la construcció, i estic d’acord en què es donin diners als ajuntaments per arreglar els carrers. Atenció! arreglar! no destrossar el que ja estava ben fet i tornar-ho a fer!
  Fer crèixer un arbre costa molt, tio, deixa’ls tal qual, i arregla aquella vorera que estigui en mal estat per evitar que la gent caigui pel carrer, o aquelles canonades velles amb risc d’accident, o torna carrera peatonals com estan fent ara, arregla i millora l’enllumenat del carrer (alguns al barri centre deixen molt que desitjar)… però és necessari invertir aquests diners en treure un arbres que no feien mal a ningú per tornar-ne a plantar uns altres?? NO és una tonteria queixar-se d’això?? NO

 12. RS ha dit:

  És una estupidesa monumental intentar arreglar l’atur fomentant la construcció, l’atur s’arreglarà d’una altra manera però no precisament fomentant un sector hipertrofiat. Una altra cosa és invertir en infrastructures que suposen una in¡versió per demà i generen ocupació avui, però no crec que el PlanE estigui fent justament això.

  I Arqueòleg, és que avui l’he presa amb tu, ho sento 🙂 però Keynes ni era socialdeomòcrata ni era americà, el New Deal va fracassar l’any 1937 i el gran projecte de despesa pública que va treure els Estats Units de la crisi es va dir Segona Guerra Mundial.

 13. -Keynes no s’autodefinia com a socialdemocrata pero o hi ha cap socialdemocrata al mon que no el segueixi.
  Demano perdó per desconeixer la seva biografia personal i lloc de naixement!
  -el New Deal va fracassar l’any 1937???? Eing?? Perdó? Lo que? El que va fer augmentar l’atur el 1938 va ser precisament l’esgotament de els masures de la New Deal, que fins al moment havia fet reduïr espectacularment! Dubto que cap economista mundial negui que sense el New deal EUA MAI hauria arribat a ser una superpotència, sinó que segurament hauria acabat com Alemanya en el mateix moment!
  -Jo soc partidari de petites millores carrer a carrer que grans obres faraòniques per a quatre executius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s