Radicalitat

Ha arribat el moment de canviar les bones paraules, de deixar de queixar-se sense cridar i de mirar i no actuar, és el moment dels discursos radicals. Com sempre en època de canvi de valors i de forma d’actuar de la societat, els radicalismes guanyen força. Suposo que la majoria tenim un discurs a on agafar-nos amb força i defensar-lo fins a la mort, per part meva no és gaire clar. A vaure fins a quin nivell arriba avui…

L’altre dia vaig estar pensant seriosament en diverses formes d’acabar amb els problemes ambientals i socials que se’ns donen. L’única solució factible per poder finalitzar amb la gana al món, la contaminació i el canvi climàtic, és una destrucció quasi total de la humanitat. Per tal d’aconseguir-ho aniquilaria a tot el món occidental, deixant en mans de la resta del món totes les armes  i que ells mateixos ja fèssin la resta de la feina. Seria el millor per a tots.

També vaig reflexionar sobre les causes de la fallida de la democràcia al nostre país. Una de molt clara és que la seguretat social està malalta a causa de la gent gran que la col·lapsa dia rere dia, la solució? Obligar a baixar l’esperança de vida als 70 anys. Això faria millorar la qualitat de la sanitat, apujaria el nombre d’adults alfabets i seria més complicat pendre el pél als votants. L’altre solució va dirigida als ignorants, proposaria que cada cinc anys la gent passes proves d’intel·ligència molt senzills (sumes, restes i multiplicacions, llegir i comentar un llibre del Teo…), tots aquells que no l’aprovin seran <<retirats>> de la societat i no podran optar mai a un càrrec polític.

L’últim que se’m va passar pel cap va ser prohibir la creació de més cries d’èsser humà, així tots els habitants actuals serien tractats per tal de deixar-los sense la possiblitat de procrear. Us imaginaeu un món sense nens?? Seria fantàstic no haver d’aguantar-los plorant a tot arreu, escoltant les seves rebequeneries i poder menjar tranquil·lament en un restaurant sense escotar crits histèrics ni pares donant-los la llauna. I el millor arribaria amb la desaparició dels adolescents! M’encanta!

11 comments on “Radicalitat

 1. Crític de cine ha dit:

  La idea d’acabar amb quasi tota la humanitat m’ha agradat. Només hi faria un petit canvi: treuria la paraula “quasi”. Si volem acabar amb els problemes del canvi climàtic, acabem amb aquells que el causen.
  Però amb la idea de no deixar procrear no hi estic d’acord amb tu, bàsicament, perquè en qüestió de sis anys, em quedaria sense feina!!
  Clar que, si la humanitat desapareix tampoc és que em preocupi gaire.

 2. deambulant ha dit:

  no se pq però ets massa artista farandulero per “estar pensant seriosament en diverses formes d’acabar amb els problemes ambientals i socials que se’ns donen”. No sé si és positiu o negatiu, és així. Només començar a llegir el text ja m’estava partint sola. I no havia entrat encara al fons del tema. 😉

 3. RS ha dit:

  M’has deixat ben preocupat, per sort no has acabat el post amb el lema “Fets, no paraules”.

 4. madebymiki ha dit:

  M’apunto al darrer objectiu, és ben clar que els nens estan sobrevalorats. Vota Herodes, ell coneix el camí.

 5. I la eugenèsia dels metges de Hitler que tal? I gassejar als retrasats mentals?
  Que la democràcia està en perill pq tenim masses drets? No sabia que fossis fan de Sarah Palin!Pq es el mateix argument que te ella epr combatre la reforma sanitaria d’Obama!

  Ai Xavi mira que pensava que ja havies superat el nihilisme teenager eh… peró es més fort que tú i semrpe torna, com l’etern retorn!!

 6. Laura ha dit:

  Primerament he de dir que no crec en aquesta radicalitat que en desprens, més aviat la nostra societat és bastant parsimònica i tot i que els canvis de la història s’han fet amb grans revolucions, crec que avui en dia poc a poc s’avança millor.

  Estic d’acord amb tu que la sobrepoblació és un problema avui en dia per afrontar problemes econòmics, ambientals i de disponibilitat de recursos naturals; però també crec que no és només això, sinó que la població ha crescut a un ritme més ràpid del que necessitàriem per aprendre a viure en harmonia amb el nostre entorn. Si sabessim (o si possessim en pràctica) com viure afectant el mínim possible a l’entorn natural segurament viuriem els mateixos que som ara però amb menys problemes ambientals. Si es rapartís equitativament els recursos econòmics i naturals, que ve a ser el mateix que si no existís la sobreexplotació, segurament moltes regions es podrien desenvolupar de manera tal que la gana no fos un problema tan evident com el que viu ara mig món o hi hauria ajudes econòmiques per a tothom.

  I perquè això no passa? Perquè ens fa la sensació que en som massa? Perquè si sabem la manera de viure amb menys efecte al medi, no l’apliquem? Per què si tothom menja xocolata a cor que vols, els principals productors són els més pobres?

  Perquè hi ha una minoria que vol i li beneficia que segueixi així. Són la minoria del poder.

  Potser no caldria una destrucció quasi total de la humanitat, … però i aleshores què fem?

  Això pel que fa a la primera part. jejeje

 7. Laura ha dit:

  les teves apostes per millorar la seguretat social són una mica… radicals! jejeje i jo no entenc la ironia, no som gaire amigues, així que no sé si ho dius per provocar, per fer-nos riure, o de veres.

  jo en proposo una altra; per a que la seguretat social no es confongui com un psicòleg gratuït (molts avis ho confonen), faria pagar a aquell que anès al metge massa sovint, fent una proporció (com amb les matricules, com més suspens més pagues). Ja veuràs que si s’han de rascar la butxaca molts mals se’ls anirien!

  i a la teva última proposta hi ha un greu problema, ja sé que odies els nens, i que així te’ls treuries de sobre, i podries viatjar sense plors acompanyant-te, però… quan siguis més gran… qui pagarà la seguretat social? Haurem d’estalviar molt, i de moment no és que comencis gaire bé… ah, no! espera! que amb això de la nicotina i l’alcohol no hi arribaràs no, a vell? jejeje

 8. deambulant ha dit:

  conjuntbuit odia als nens?¿ diria que ets de les poques persones adultes que conec que s’assembli més a ells. 😉

 9. conjuntbuit ha dit:

  Be, anem a pams:

  CC: Benvingut a la blogsfera, espero que tot et vagi molt bé i que aixi trobis feina pq em penso carregar la teva plaça de mestre!! jajaja!!

  Deambulant: Farandulero?? Joo????? Infantil??? ups!!! Pensa que en els trajectes de tren tinc molts estona per pensar.

  RS: potser si que m’ho he deixat al final, hagues quedat molt millor el post! Tranquil que tot es sana ironia.

  Glam: La ironia te cops aixi, nomes em poso radical per fer-te enfadar. Jajaja!

  Lau: l’ultima part és certa, pero com que lo dels infants es per acabar amb la humanitat, m’importa ben poc que no hi hagi Seguretat Social. Millor, aixi encara tindrem més ganes de barallar-nos.

 10. Laura ha dit:

  qui es baralla? després dius que no sabem usar bé el blog perquè treiem coses personals….

 11. conjuntbuit ha dit:

  la societat en general es barallaria pq perdira totes els avantatges que ara ens dona la SS. No s’ha entes bé pq no he tret res personal…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s