Inspiració&Expiració

 

Quadre d'Oriol Borrell

Quadre d'Oriol Borrell

 

 

Una ràfaga de vent va obrir la porta del bar de bat a bat, una figura femenina entrava sensualment. Com si s’hagués posat d’acord amb els músics del fons per formar una escena carregada de poesia melancòlica, ella es va apropar cap a la barra, amb el cap ben alt, però plena de tristesa. Una absenta, va demanar, de la més forta que tinguis. Les flames desfeien el sucre sobre la beguda bohemia, mentre ella continuava immersa en la foscor del que acabava de viure. D’un sol glop es va pendre la copa i, al veure que l’observava, va apropar-se cap a mi per explicar-me totes les seves penes… a mesura que la seva historia avançava, les seves pupil·les es feien més grans i les seves llàgrimes començaven a brotar, acariciant la seva cara fins a la barbeta.

Gota a gota, la barra s’anà omplint de llàgrimes, de mentides viscudes i errors de joventud, fins a crear un bassalt que, aquelles hores de la matinada, em recordaven un mar en calma impregnat de soledat.

____________________________________________________________________________________

Inspiració&Expiració intenta ajuntar l’art pictòric amb el líric. L’inspiració és el moment en que mires la obra, aquell moment en que pels ulls t’entra l’art recorrent tot el teu cos, com l’oxigen que respires, i l’extreus en forma de pensament, sentiment o, fins i tot, acció. Aquest projecte artístic l’estem preparant l’Oriol Borrel, un artista novell que vaig conèixer a través de la noia amb qui, per ara, comparteixo una relació; i jo. En uns mesos potser exposarem, si tot va bé, a la facultat de Filosofia dins del projecte de l’associacio Filosofia para Tod@s d’art itinerant.

One comment on “Inspiració&Expiració

  1. Laura ha dit:

    bien!! tinc ganes de veure la inauguració de mis chicos!!!

    Bon curro, però a currar-s’ho més!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s