Una nit a Erotica

Llums rojes, carrers estrets, lletra impura creuada escampada per tot arreu, dones amb homes, homes amb homes, dones amb dones, gossos amb gats, ocells amb peixos… la força de la luxuria és la paraula més inidicada per poder descriure aquesta ciutat perduda en la imaginació de tots. Cadascú té la seva casa en aquest lloc, tots podem fer realitat les nostres fantasies sexuals, siguin les que siguin, els sexe no té tabus… llibertinatge és el pols de la ciutat d’Eròtica.

Plou a bots i barrals, els carrers cada cop estan més inundats, ella i jo estem a dalt del terrat observant caure la tempesta. Cada cop més xops, cada cop més calats ens anem apropant i apropant, fins que els cossos, mullats de cap a peus s’uneixen en una abraçada… petons que despullen fins a arribar al sexe més desenfrenat sobre l’aigua gélida que refreda la ciutat.

Ella puja per unes escales cap a casa seva, la porta esta mig entreoberta i d’allà surt una llum ténue, un xic atemorida la obre i descobreix un camí de veles rojes, grogues i liles que es dirigeixen cap al lavabo, on hi ha la banyera plena d’aigua amb petals de rosa i olors afrodisíaques. Bossa nova és el fil musical i ell s’hi presenta per darrere amb omplint-la de carícies suaus i plenes de sensualitat. Dins la banyera l’aigua bull i la parella dansa sota la mirada apagada de les veles.

8 comments on “Una nit a Erotica

 1. I on dius que queda aixó, exactament?

 2. Begoña ha dit:

  Eh tio… Jo també vull saber on es reparteix tanta pasió i tanta tendresa alhora?! Últimament estic decepcionada amb el paper del sexe entre els joves que ni tan sols es donen oportunitats de disfrutar dels plaers.La coherència entre els sentiments sentits, els pensats, els dits i els demostrats; cada cop queden més i més lluny de la satisfacció, ¿perquè? Estem carregats de punyetes, no ens deixem anar i amb la racionalització de l’acte sexual: Quin ha estat l’estímul? Ha estat net? Qué ens comportarà realitzar aquest somni tan breu? Haurem d’anar més enllà per no sentir-nos bruts, per no fer mal? Ho deixem estar i així respectem els vincles establerts sense perill d’estingir-los?…
  I dic jo…ens estirpem l’estòmag quan no poguem romandre al costat del llumí que ens encen? Ens estirpem les glñàndules simpàtiques… No podem, així que haurem de confiar en que potser en algún racó del món dos desconeguts trobaran caliu dins el mateix llit, embrutaran els llençols i en acabat continuaran amb les seves carícies fins el moment en que s’hagin de separar per no tornar-se a mirar.
  Por!?
  Valentía?
  Fem-ho tots que son dos díes!

 3. conjuntbuit ha dit:

  Es la capital d’una illa perduda pel Mediterrani, no se ben be com s’hi arriba, pero un cop hi ets allà és com una mica dificil sortir-hi. Tot i aixo podem transportar la ciutat a casa nostra, sols falta posar-ho en pràctica.

  Begoña, tens tota la rao. Estem massa bombardejats per les imatges de com ha de ser el sexe de veritat i amb aixo em perdut tota passio en favor del que es lo correcte. Com més instintiu es l’acte sexual mes es gaudeix d’aquest, quan fer un clau es converteix en una obligacio i, sobretot, una rutina es perd tota la gracia… aixo ens va passar a la meva parella i a mi, i per sort vam poder veure-ho a temps.

  Tan lluny ha arribat el pensament racional que fins i tot aquelles accions que haurien de ser lliures es converteixen en tedi, en accions completament protocolars?

  Amb lo agradable que es poder jaure al llit abraçats despres del sexe i parlar sobre temes diversos mesclats en caricies i petons, fins que els dos cossos cansats s’adormen junts, formant una unitat que es doble.

 4. Laura ha dit:

  tot i el títul que es pot buscar fàcilment pel google a tu això de disparar-se els comentaris quan parles de sexe no et passa eh…

 5. AJ he publicat els meevs prediccions tarotistes!

 6. mia ha dit:

  Bé, ara Conjunt-buit ens hauries de dir quina és la solució per no caure en el tedi de la monotonia… perquè si les prediccions de l’arqueòleg es compleixen i decideixo fer maletes i anar a casa la parella o a l’inrevés correrem el perill d’abocar-nos a la monotonia de la convivència, no? I en lloc de tenir sexe cada dia, es complirà allò de “se folla menos de casado que de soltero”…
  Entre el tarot de l’arqueòleg i els consells de parella del Conjunt-biuit podríeu obrir bufet…

 7. conjuntbuit ha dit:

  Per no caure en el tedi de la monotonia hem de ser el mes originals possibles, fer realitat les nostres fantasies, pero sobretot:

  No estar tot el dia a casa amb la teva parella, ja que al final et cansaras d’ella.
  No veure el sexe com a quelcom que s’ha de fer cada dia, sino com a quelcom que s’ha de fer pq els dos en tenen ganes… follar pq si amb la mateixa persona cada dia et porta a la monotonia.
  Aprofittar qualsevol excusa per fer bromes i orientar-les cap al sexe, si hi ha bon humor, la relacio anira be.

  Només diré que mons pares porten vivint junts uns 27 anys i que encara mantenen relacions sexuals.

 8. Laura ha dit:

  anem aprenent… jaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s