Això és vida?

Ambient de discoteca, molta gent, una parella enrollant-se, uns col·legues xerrant amb una borratxera al damunt considerable, unes noies tirant el trastos a dos nois… i al mig, assegut en un cub negre una persona amb el capcot, pensativa. Crit de desesperació d’aquesta persona. Silenci, fosc excepte un zenital que enfoca a qui ha cridat.

A: Això és vida? Crisis, ens diuen que estem en crisis… peró dubto que aixó ens afecti encara més als joves. Crisis de que? Dels bancs? No puc demanar una hipoteca perque no tinc ningu que m’avali, no puc començar un negoci o obrir una empresa perque les entitats finenceres es neguen a donar-me un crèdit, no puc viure sol, no puc trobar una feina si no tinc experiencia laboral… i tot aixó fa anys que passa, no és cosa de la crisis.

Això és vida? Una vida de merda envoltada d’hipocresia social, l’amistat és un cau de falsedat, has de caminar amb peus de palla per no enfonsar-te en el fangar, l’amor és tres quarts del mateix, un sentiment que s’ha convertit en un ets meu o ets meva, en dependencia de la parella, en un ‘ara m’enfado perque no em truques cada dia’, en un ‘vull viure per sempre mes amb tu’… Horror!! No em crec ni una sola parula d’aquesta gent. Els amics un dia queden amb tu i no hi pensen més fins que ja t’has adonat que passen de la teva persona… així voleu que em senti bé? Poques amistats que tinc i no les veig… L’amistat i l’amor d’aquesta societat són odes a la hipocresia.

Cada mirada pel carrer, cada passa per la ciutat, cada ‘hola! bon dia!’, cada instant en aquesta vida és un buit a omplir d’experiencies, de moviments, d’art abstracte i sense sentit… sols això farà que aquest sentiment de soledat i angoixa que ara em buida la vida sigui, almenys, expressat.

Fosc. Fi del pròleg.

3 comments on “Això és vida?

  1. Sempre és un consol saber que per molt pessimista que siguis, encara hi haurà algú que et superarà per golejada.
    Gràcies, m’has alegrat el dia!

  2. Malla ha dit:

    Se recoge lo que se siembra. Tú miras con ojos sombríos la realidad y la vives dejándote arrastrar por lo negativo y eso en el fondo te atrae. ¿ Por qué no cambias la mirada? Porque el amor, querido mío, si existe, el problema, es que lo reconocemos en un espacio que no le es propio.

  3. Laura ha dit:

    porque no vas a ver la obra este domingo? a las 18h al centre catòlic de l’hospitalet,… veràs que no todo es tan negativo, sino crítico, i no en sentido negativo, sino para mejorar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s