Que em passaria si…

EL SISTEMA REBENTA DEIXANT ALS TURISTES BLOQUEJATS

La Vanguardia 23 d’Octubre 2008

Estimat diari: (241008)

Avui començo a escriure’t, ets el primer que faig en la meva vida, però el que esta passant al món és necessari deixar-ho escrit. Jo havia marxat tranquil·lament de viatge a veure unes amigues belgues que estudien a la bonica ciutat universitària de Leuven, quan la fi del sistema bancari europeu ens ha agafat fora del nostre pais. Per desgràcia ja no podem tornar fins que això s’arregli una mica. Perque?

La crisis ha fet més clara les divergències dins d’Europa, i encara més dins de la ja desmembranada Bèlgica. Les fronteres, despres d’anys sense succeir, s’han tancat. No es permet sortir ni entrar a ningú de cap dels països de la unió. Aprofitant l’enrenou els independentistes flamencs han declarat la independencia del seu territori, i ning sap ben be que passarà durant els dies següents.

Per la meva part, m’he començat a comunicar com he pogut amb els meus familiars i amics, he començat a cercar feina del que sigui per pagar-me el menjar, per sort l’allotjament me’l dona una amiga d’allà… encara que per les miradetes que em fa, dubto que sigui per solidaritat, sino per poder lligar amb mi si amb el pas dels dies aixó no s’arregla.

Em sento un xic angoixat, mes que res pel que pot ser i pel que pot passar en tot el món. Per les noticies es veuen escenes de violencia per tot arreu, sembla que a Barcelona s’ha iniciat una situacio semblant a la de la semtana tràgica, a Madrid els franquistes s’han començat a mobilitzar pels voltants de la Moncloa i a la resta d’Espanya resorgeix el cantonalisme que va acabar amb la primera republica. A la resta del món les escenes de caos també s’han produit, per exemple a França els antidisturbis s’han vist col·lapsats per multituds de manifestacions simultanees arreu de l’estat i a EUA hi ha una guerra oberta entre les bandes urbanes per aconseguir el control de les ciutats més riques…

No se que passarà, però en aquest moments d’incertesa només desitjo poder estar al costat d’ella, estirat al llit, abraçant-la i poder fer allò que sempre havia desitjat, marxar a la muntanya i oblidar-me de la humanitat que no m’importa. Però per desgràcia, no se quan la podré veure una altre vegada.

L’únic cert d’aquesta historia es que del 20 al 24 marxo a Belegica, espero que aixó no em passi pas.

3 comments on “Que em passaria si…

 1. Ferran ha dit:

  Segurament això no et passarà; però compte! … si viatges amb Al Italia podria ser que no tornesis!

 2. conjuntbuit ha dit:

  jejejeje es veritat, l’altre dia vaig llegir que potser tancava o era comprada per una altra companyia…

  Dono per fet que no passarà quelcom d’aquesta magnitud, però posar en marxa la imaginacio especulativa esta bé, sobretot si va més enllà de pensar que passaria si dema em compres un abric nou o si plogués a bots i barrals.

 3. Ferran ha dit:

  Doncs jo tinc un amic que és avui a Argentina amb bitllets d’Al Italia. Pobrisó!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s