McCain For president!

Cansat de tant apreci per als demòcrates i sobretot per Obama, tinc l’honor de ser un dels pocs europeus no ultra-crisitia que defensa al pobre republicà amb càncer i nom de patates fregides McCain.

Causes de la meva decisió:

 1. La seva elecció portaria al món a l’apolcalipsis. Imperialisme yanqui versus imperialisme rus… pot ser relament impresionant les guerres pacifistes als països del caucas i de l’Asia.
 2. Per ser una mica realista. Fa quatre anys havia de guanyar sense capo mena de dubte el candidat demòcrata i Bush va ser reelegit per desgràcia de tots els europeus.
 3. Per qüestions de pena, la majoria de gent del meu entorn està a favor d’Obama… és complicat defensar a qui ningú ho fa i alhora entretingut. En aquest cas és per pur sofisme.
 4. Pel radicalisme de la seva candidata a vicepresidenta. Allò que li faltava Dèu per crear era una dona tan curta que fes apujar els ateus al món.
 5. Per la retallada de llibertats als EUA que predica el partit republicà. Potser així creixerà més la guerra interna americana, fortament silenciada als mitjans internacionals.
 6. Per accentuar més la crisis econòmica mundial. Encara  que les fàbriques de guerra es tornaran a reactivar, el petroli continuarà pujant i tenint en compte que el discurs conservador no sol ser “ecologista”…
 7. Per veure la cara que ens quedarà a tots els demòcrates quan Obama perdi… us imagineu la cara d’en Cunit, Rahola, els de CQC …

5 comments on “McCain For president!

 1. Bueno, obviament ja sabies que amb aquest atac mordaç i directe a la yugular, no em quedaria callat, no?
  Doncs vinga!

  1.- Apocalipsis? No, amb Mc Cain de president els rics serien més rics i els pobres més pobres, com tota política ultraliberal que es precii, aixó no seria cap Apocalipsi, sinó el pa de cada dia! Seguiria tot exactament igual.

  2.- En aquestes eleccions el camp està molt obert i la intenció de vot molt empatada, no veig perqué és més realista apuntar per un candidat o un altre.

  3.- No confonguis Barcelona amb el mon, darling! Segur que McCain arrassaria a Israel, Polònia, Russia, Italia o Salamanca, sense anar més lluny!

  4.- Precisament pel radicalisme de la seva vicepresidenta, mereix no votar-lo!!

  5.- Perdó? Guerra interna? Lo qualo? Doncs si que deu estar silenciada si, tenint en compte que els primaries demòcrates han tingut el monopòli de la premsa durant mesos…

  6.- Ah vaaale, que tu et vols quedar al atur i passar gana! Vaaale! Haver començat per aquí!

  7.- No seria més divertit veure la de Losantos amb Obama de President??

 2. Pau ha dit:

  això em recorda quan jo vaig decidir adorar a la Hilton només perquè tothom la odiava (i odia).
  més o menys em passa quan sóc amic de la ultra repel·lent pijíssima de la meva classe, que tothom odia (també) que de cada tres paraules et parla del seu barco, o dels seus viatges a l’altra punta del món.

  vaig a estudiar que tinc examen del marvellous curset!

 3. conjuntbuit ha dit:

  1.- no has llegit be. Per molt que sigui el pa de cada dia, amb els democrates serà menys. L’apocalipsis serà una segona guerra freda on europa s’haurà situar en algun bandol o erigir-se com un altre front imperial.

  2.- es més realista pq ja s’ha viscut més d’una vegada… la il·lusio que nosaltres tinguem no influira en el votant indecis americà.

  3.- No es només a Barcelona, hi ha molta gent a favor d’Obama a tot Europa… a Salamanca poca gent li deu importar les eleccions americanes, de fet el resultat afectara el curs del mon, però nosaltres no hi podem fer res.

  4.- Per això mateix! El radicalisme pot fer augmentar la gana imperialista, pot fer pujar vots al partit republicà (les dones blanques, per exemple) i pot augmentar l’odi a la intelectualitat esquerrana europea a aquest.

  5.- Han tingut el monopoli les primaries… no hi ha manifestacions a EUA? No hi ha okupes i punks? No hi ha skins nazis? No hi ha guerra de bandes del carrer? No hi ha un moviment anti-irak? De tot aixo es reb informacio en compta gotes i del que la prensa intenacional li interressa dir o a partir d’algunes películes i sèries americanes. No és tot això “”guerra interna””?

  6.- Si. La crisis es potser allò necesari per a que la gent torni a pensar… fins que no tens l’estomac buit, no veus els problemes del govern.

  7.- Losantos… si, pero llavors no es queixaria tant del govern espanyol i escriuria un text semblant a aixo: “Deu castigarà EUA per haver escollit com a president un negre, que hauria de ser esclau, a favor dels indisetjables homosexuals i destructor de la familia….”

 4. Només un apunt per a la réplica…
  D’on dimonis has tret el punt 6??? L’has somiat directament?? O tens informació privilegiada? en tot cas hauries de citar les fonts!!

  ¿¿Guerres secretes entre punks i skins als EUA??? Casi q que em creuria més que n’hi haguessin entre marcians i vampirs!

  Hombre… a Seatlle fa 6 anys hi van haver disturbis en una mani… i ja va sortir en tots els mitjans… a part d’això…

 5. Ferran ha dit:

  Jo vaig estar el l’agost del 2005 a una mani a Washington (a Pennsylvania Av. davant de la Casa Blanca) contra la Guerra d’Irak. Però, clar, les manis allà són molt diferentes: no oblidem que encara que siguin els progres els que es manifesten, no deixen de tenir les influències presbiterianes i luteranes; en una paraula: son gent d’ordre. No porten banderes groses, ni criden gaire; en la que jo vaig estar, el simbol de la protesta era portar una espelma encesa; però, clar, a les set de la tarda, les espelmes ni es veien, hahahaha.

  També hi ha progres als EEUU, i una intelectualitat d’esquerres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s