Quin es l’error?

La universitat va iniciar fa anys un canvi anomenat adaptacio a l’EEES (Espai europeu d’educacio superior) i que la UB pretén acabar-la el 09/09/09. Per que hi ha tantes queixes sobre el que es coneix “pla de bolonya”?

L’EEES preten unificar les carreres europees de tal forma que si un es treu el titol a Barcelona, aquest estigui homologat a la resta d’Europa. Pero una idea tan logica, en un principi, esta degradant l’ensenyament superior espanyol encara mes. Quin és l’error?

L’error es pretendre aplicar un sistema pedagogic anglosaxo a una societat mes aviat mediterrania. L’error es fer uns graus on el primer anys de carrera es un tercer de batxillerat. L’error es fer baixar el nivell de l’ensenyament superior, en comptes de fer pujar el nivell de l’ensenyament secundari. L’error es que el primer any de carrera es donguin 12 credits de llati o grec, quan fa uns quants anys els estudiants de BUP sortien molt mes entesos en aquestes llengües. L’error es que els politics volen fer de la universitat un espai inaccessible per a qualsevol persona que treballi i vulgui estudiar…

ens volen convertir al borreguisme i nosaltres ens deixem…

3 comments on “Quin es l’error?

 1. L’error és la Unió Europeea en si!
  Amb compays de vaitge com Srkozy, Berlusconi o Brwn, nem apanyats!

  Per cert! Ja he publicat el relat per paraules! Veurás que el protagonista de la història és un dels noms que tu em vas deixar!!

 2. conjuntbuit ha dit:

  i pq va començar la unio europea?? Diria que va ser per repartir les ajudes del pla marshall.

  L’error es que els pòlitics espanyols tenen un sentiment d’inferioritat producte de la transcisio, volem ser europeus quan aquesta europa idilica te una cultura una mica diferent a la nostra. El mediterrani es la nostra cultura, i no el mar del nord o el baltic.

 3. El mediterrani d’Italia? CAsi que preferiexo aliarme amb els escandinaus!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s