Darwin i la teoria de l’evolucio

Segons la teoria de les especies, va haver-hi un progres que va fer avançar i evolucionar la materia. Bé, aixo és la teoria molt resumida, ho tinc en compte… ara passaré a dir quin es el problema d’aixo, i no és la qüestió de quan va passar el mico a ser “home inteligent”.

La materia inanimada anava mutant, creant nous tipus de materials i materials que eren fruit de la mescla entre altres materials, i aixi esglaonadament fins que un dia l’esglao va passar la materia d’inanimada a animada. Heus aqui el problema! Com la materia sense vida passa a ser materia amb vida?

Aquest es l’esglaó perdut de Darwin. Dono per fet que ja hi ha resposta des del fonament darwinia de que la materia evoluciona gradualment… hem de suposar que aquest cientific no creia en la vida mes enlla de la Terra.

Per aquells que diuen que el relativisme pot ser de dretes nomes li dire que Darwin defensava la diferencia entre les races (en termes fisiologics, com dir que una dona i un home son diferents) i que els nostres estimats americans van fer una lectura xenofoba d’aixo, l’anomenat darwinisime social… per que vegis que no nomes els filosofs son carn de la mala interpretacio.

4 comments on “Darwin i la teoria de l’evolucio

 1. Aajajaj! A la jugular directe!! Vinga! A tu t’agrada molt proocar-me eh! Tranquil que ja falta poc pel combat!!

  A veure!!!! Aquest tema ja el tractaré al cameo però tant es!

  1-> Hola bon dia Xavi, el pas de la “materia inanimada” a la “animada” com tu l’anomenes, és tan simple con la diferència entre la química orgànica i la inorgànica: la combiació d’àtoms de carboni amb hidròxids, formant molècules qu poden crear una combustió d’oxigen. OHHHHHH QUIN MISTEEEEEEEEEERIIIIIIIIII!! Quin esgraó tan perduuut!! Ara mateix vaig a buscar una biblia a veure com e Gènesi refelexa aquest paràgraf, a veure si m’acalra aquest gran dubte!!

  2-> Charles Drawin (no Darwing)en cap moment es detura a explicar combinacions moleculars sinó la selecció natural de les espècies.

  3- Si, era racista i misògin, obviament!! Va viure a segle XIX!!! Que volies, que fos punk?? Si encara faltaven dècades i dècades per als moviments d’allibeament sexual i racial!! La paraula “anacronisme” et suggereix quelcom? Aixó no vol dir que la seva teoria, que s’a validat enl 100% de casos científicament, no sigui certa i materialista!

  4.- El darwinisme social no és cap teoria científica, ni biològica, és una ideolgia econòmica que planteja per a la societat l’aplicació d la llei de la supervivència de la selva, d’aqui el seu nom. Clar, si ens posessim a aplicar lelis de la física a a economia podriem acabar fent massacres, auixó no vol dir que la física no sigui certa i la metafísica un conte per nens!!

 2. conjuntbuit ha dit:

  pots explicar empiricament el pas d’inorganic a organic en el passat? La demostracio de la teoria de l’evolucio es possible gracies a l’arqueologia, es una demostracio empirica. Pero els canvis i procesos químics es troben en les restes del passat?
  La biblia diu algo com ara “deu va crear el cel i la terra, despres el mar, despres els arbres i les plantes, els animals… fins arribar a l’home”. Es curios que, igual que la teoria de Darwin, l’ultim èsser, el més adaptat, el “millor” sigui l’home… Influencies??? no i ara! si la ciencia es i sempre sera axiologicament neutre! si es objectiva!!!

  Pel que fa a l’anocronisme, era una simple demostracio de que tot es pot interpretar en perspectives diferents.

  El darwinisme social parteix d’una de les conclusions que Darwin extreu de la seva teoria, no es cientific, pero be d’una teoria cientifica.

  tal com posa a l’ultim post, desitjo que sigui divendres…

 3. Laura ha dit:

  conjunt buit, l’arqueòleg té moltíssima raó en el punt 2, és important que t’hi detinguis perquè són dues teories diferents, si vols en parlem estrictament de l’evolució i la teoria de la selecció natural que et tiraré per terra tots els teus prejudicis contra la ciència

  abans d’opinar sobre un concepte científic hauries d’informar-te i desenvolupar un llenguatge més adequat, com l’arqueòleg que giu hidròxid enlloc d’hidrogen…

 4. yop ha dit:

  Perquè es tan important la teoria de Darwin?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s