Coses que no entenc

Bé, a partir d’ara i de tan en tan, aniré escribint dubtes que em sorgeixen en el dia a dia, producte d’una observació que a vegades m’espanta i tot.


COSES QUE NO ENTENC DELS DIES DE PLUJA.


 • Per qué quan plou i fa vent la gent porta paraigües? Després veus el carrer ple de paraigües trencats i no m’estranya.
 • Per qué els nens es posen més nerviosos?
 • Per qué els adults de mala llet?
 • Per qué odiem mullar-nos?
 • Per qué plou justament quan no ho hauria de fer? Aquell dia que te’n vas d’excursio o tens una barbacoa programada… llei de Murphy.
 • Per qué quan es començava a adonar la gent que l’estalvi d’aigua es important, plou?
 • Per qué la gent que va amb paraigües passa per sota els balcons per no mullar-se?
 • Per qué ens agrada a alguns caminar sota la pluja fent veure que no existeix?
Ja no tinc cap qüestió més… davant la pluja “cuando todo un nublado descarga sobre él (el hombre estoico), se envuelve en su manto y se marcha caminando lentamente bajo la tormenta” (F. Nietzsche, Sobre verdad i mentira en el sentido extramoral)

5 comments on “Coses que no entenc

 1. Mira, no em parlis de pluja que ahir jo vaig estar tot el dia currant i mullant-me (9 hores don’t stop), ja veuries que divertit!! Clar, com les excavadores funcionen igual amb pluja o sense pa’ que van a parar? L’arqueòleg que e foti!

  Per cert: el Pere ha fet un cameo al meu blog! A veure que et sembla!

 2. Laura ha dit:

  El temps meteorològic i la lluna afecten al comportament i l’estat anímic de les persones, jo volia fer aquest treball de recerca, però al final el vaig fer de les ortigues, així que no et puc respondre; però és ben cert.

  Bàsicament la mala llet dels grans pot ser perquè no poden fer les activitats que volien fer, perquè saben que es mullaran i deixaran la casa plena de petjades que desprès hauran de fregar i perquè anar amb els mitjons mullats tot el sant dia és mooolt incòmode!

  I pel que fa als balcons és que sovint amb el paraigües et mulles igual, si passes per sota els balcons ho evites, i no l’aniras obrint i tancant tota l’estona, no?

  A vegades mullar-se és diverit i tot! ki no recorda akell dia estant amb les amigues k de cop comença a ploure i tornem totes mullades entre rialles!!!

 3. moz ha dit:

  Diria que això de la mala llet i dels nervis té a veure amb la pressió atmosfèrica que afavoreix la producció d’uns determinats neurotransmissors. I odiem mullar-nos perquè sol passar que després ens constipem… Una mena d’instint de conservació.
  Potser les teves preguntes eren retòriques i tenien més encant així, però de vegades l’impuls de respondre o intentar-ho és massa fort…

 4. Pau ha dit:

  jo odio que quan plogui es mullin els texans i que després facin pudor, per què no poden crear una tela que no faci olor?

  i altres preguntes que no recordo, que ens vam fer ahir tu i jo.. dios!

 5. conjuntbuit ha dit:

  AG: Es una putada passar tantes hores sota la pluja, encara que no em negaras el plaer d’arribar enfangat a casa i sentir l’aigua calenta de la dutxa recorrent el teu cos.
  laura: quina mena d’utilitat tenen llavors els paraigües? o capelina o no res.
  Moz: a voltes em faig preguntes retoriques sense adonar-me’n, el cert es que sempre esta be intentar contestar qualsevol pregunta
  Pau: Jo tampoc recordo les preguntes, aixo de l’alcohol es dolent per la memoria… lo dels pantalons no hi havia caigut fins aquest mati quan m’he trobat la boina mullada dins la motxila… uff!!! Necessitare dies pq se’n vagi la olor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s