festes de primavera, les festes de l’hospitalet?

Fa molts anys va començar, per part d’algun il·luminat de l’ajuntament de l’Hospitalet, el que serien les actuals Festes de Primavera… Amb el pas del temps s’ha anat consolidant dins de la ciutat com a les festes majors d’aquesta.

Al tenir Barcelona al costat amb la seva Merce que tant impressiona a Catalunya i altres (quan en realitat cada any va a menys) o amb les festes de Gràcia, la meva estimada ciutat es trobava perduda… d’aqui deu venir l’afany de cercar uns dies i una excusa per demostrar a Barcelona que nosaltres som molt més que una ciutat dormitori.

Pero la realitat es que fins al dia d’avui ningu mes que els hospitalencs ens hem preocupat per aquestes festes. Almenys fins aquest any… un cop mes, ha aparegut un il·luminat que veient l’exit de festivals com el Let’s festival o la creixent afluencia de public als concerts programats pel Deposito Legal i la Salamandra, ha demanat als seus amos que preparessin i busquessin grups per fer un mini festival de musica de qualitat al carrer i gratuitament (pel public es clar)… Per fi l’ajuntament ha decidit cedir un espai de concerts que no sigui la Farga!

Em costa molt reconeixer que per primera vegada haig de felicitar els politics… encara que dubto que fossin ells els que es mobilitzessin, més aviat els amos del Sala i el Depo…

En fi, ens veiem pels diferents actes…

Un acudit al costat del correfoc de la Merce

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s